Lélegzetelállítóan gyönyörű sminktetoválások, tökéletes eredmények...

...ezt nyútjuk neked!

20 év sminktetoválói tapasztalat, az összes elérhető technika ismerete, oktatói tapasztalat

... ezt képviseli a Siklós Júlia sminktetoválás

 

Mit nyújt egy nőnek a sminktetoválás?

 

Minden nő szeretne szebb és magabiztosabb lenni. A sminktetoválás a legkézenfekvőbb megoldás erre! Egy igényes szemöldök formával megfiatalodhat az arcod. Egy szép ívű szemhéjtetoválástól ragyogóvá válik a szem. Az ajaktetoválás pedig csodálatosan dúsítja az ajkakat, sokkal nőiesebbé varázsolja az arcot.

  • Ha az idő múlásával szeretnéd felvenni a harcot, bízd magad ránk! Specialitásaink közé tartozik az anti-aging vagyis a fiatalító sminktetoválás.
  • Ha eleged van az elkenődött sminkből, az egész napos igazgatásból, akkor nálunk a helyed!
  • Ha szeretnél időt spórolni, reggel 15 percet nyerni akkor minket keresel!
  • Ha pici babád, kisgyermeked van és úgy érzed valahogy egy ideje nem tudsz önmagad lenni, segítünk!

 A legjobb helyen jársz ha gyönyörű, természetes sminktetoválást szeretnél maximális biztonsággal!

Mit nyújt egy nőnek a sminktetoválás?

 

De mit is kell tudnod a sminktetoválásról?

 

Szalonunkban a sminktetoválás egyet jelent a prémium minőséggel és a biztonsággal. Nem kell aggódnod a végeredmény miatt, hiszen minden egyes lépésről pontosan tájékoztatunk az eljárás közben. Közösen tervezzük meg a számodra legelőnyösebb formát. Erre az előrajzolásra egy teljes órát is rászánunk, hiszen tudjuk hogy mennyire meghatározó a forma.

Miután jóváhagytad a tervrajzot, közösen választjuk ki a megfelelő színt majd csakis ezután következik a sminktetoválás. Az árnyalat kiválasztásához évszak tipizálást alkalmazunk szalonunkban, ez közismertebb nevén a színtanácsadás. 

Mit kell tudnod a sminktetoválásról?

Fáj-e az eljárás?

 

Az eljárás alatt végig érzéstelenítő krémet használunk, így vendégeink minimális kellemetlenségről számolnak csak be. Ha lidocain érzékeny vagy, akkor is van megoldás, jelezd felénk bátran!

 

Fájdalmas a sminktetoválás?

Mennyire tartós?

 

A sminktetoválások átlagosan 1-6 évig tartósak. Míg az ajaktetoválás 5-7 évig is éke lehet arcodnak, a szemhéj esetében ez az idő 2-5 év, míg a szemöldöknél 1-2 évente frissítés szükséges. A tartósság nagyon sok mindentől függ. Többek között az életkorodtól, bőrtípusodtól, immunrendszeredtől de még a napozási és arcápolási szokásaidtól is. A sminktetoválás tartósságáról itt olvashatsz.

 

Milyen anyagok kerülnek a bőrömbe?

 

Nagyon fontos, cseppet sem elhanyagolható kérdésről van szó. Sokakban talán fel sem merül, pedig bizony rengeteg dologra kell odafigyelni hogy maximális biztonságban történhessen a pigmentálás. Nálunk a legmagasabb minősítésű, steril és minden káros anyagtól mentes pigmentek kerülhetnek csakis a bőrödbe! Ahogy sajátmagunknak sem ártanánk, úgy vendégeink egészsége, biztonsága is kiemelkedően fontos számunka.

Speciális, visszafolyást-gátló membránnal ellátott tetováló gépekkel dolgozunk, melyek teljes biztonságot nyújtanak, meggátolva hogy a gép apró részeibe vér szivárogjon fel amitől az elveszti sterilitását két vendég között. Az egyszerhasználatos tűt minden esetben előtted bontjuk ki!

Még a vatták tárolására is orvosi fém tálakat használunk melyek tökéletesen sterilizálhatóak ellenben a műanyag tálakkal melyeket sajnos igen sok sminktetováló használ helytelenül. A gyanúsan kedvező árú sminktetoválások esetében nem árt gyanakodni, hiszen a kiemelkedően biztonságos anyagoknak, kellékeknek bizony ára van, így azt a szolgáltatás ára is kell, hogy tükrözze!

Milyen anyagok kerülnek a bőrömbe

 

Mit kell tudnom sminktetoválás előtt?

 

Időpontod előtt két héttel egy részletes tájékoztató emailt küldünk neked, így mindent pontosan tudni fogsz arról, hogyan készülj a nagy napra. Ebben olyan apróságokat olvashatsz, mint hogy "ne égj le a napon a sminktetoválás előtt", "nem szükséges hogy kiszedd a szemöldököd", stb...

Laura és Sári, az asszisztenseink minden kérdésedre kézséggel válaszolnak bejelentkezéskor vagy ha csak kíváncsiságból érdeklődsz.

 

 

Hogyan kell ápolnom a sminktetoválásom?

 

Az utóápoláshoz mi biztosítjuk a szükséges krémet. Szóban is elmondjuk mire kell odafigyelned, majd emailben is elküdjük a tájékoztatót. Itt találhatsz majd egy részletes leírást arról, melyik nap hogyan alakul a gyógyulás folyamata és hogy mikor mire kell számíts.

Sminktetoválás ápolása

 Szemöldök tetoválás

Szemöldök tetoválás

A legtöbb nő mindennapjaiban központi téma a szemöldöke.
Vagy azért, mert alapvetően problémái vannak vele, (hiányos, felemás, ritkás, hangsúlytalan, stb... ).
Vagy azért, mert egyszerűen szereti kiemelni azt, keretet adva ezzel arcának, szépségének.
Szemhéj tetoválás

Szemhéj tetoválás

A sminktetoválás, ami biztosan mindenkinek jól áll!
Akár a klasszikus, elegáns tusvonalat szereted, akár a színes vagy füstös szemhéjsmink áll közel a szívedhez, biztosan imádni fogod szemhéj tetoválásodat!

 

 

Száj tetoválás

Száj tetoválás

Mi lehetne nőiesebb, mint egy igézően telt, ívelt, finom árnyalatú ajak?
A szájtetoválás szépsége abban rejlik, hogy szinte bármilyen összhatást el tudunk érni vele.
Akkor is bátran rászánhatod magad, ha csak a formán, volumenen, hiányosságokon szeretnél javíttatni, diszkrét alig látható végeredménnyel; de akkor is vágj bele nyugodtan, ha rúzsozott összhatásra vágysz!

Galéria

Munkatársak

Szalonunk Budapesten, Óbuda szívében a Fő térnél található.
Üzletünket a nagypolgári elegancia jellemzi.
A hozzánk érkező vendégeket luxus környezetben, ugyanakkor közvetlen, baráti hangulatban fogadjuk.

 

Nálunk egy percig sem kell feszengened, garantáltan könnyed és szívélyes lesz a hangulat, miközben professzionális szolgáltatást és exclusive körülményeket biztosítunk számodra. Fő profilunk a sminktetoválás mellett, Image kozmetikánk is szeretettel és kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokkal várja kedves vendégeit. Csapatunk 9 fős.

A recepcióra érkezve Laura és Sári az asszisztenseink fogadnak. A sminktetoválásokat Júlia mellett Zsani, Dóri és Fatime készítik, akik mind Julitól tanulták a szakma titkait. Kozmetikánkban Fanni olyan különlegességeket kínál mint a hangulatodhoz választható illat, zene- és fényterápiás aroma kezelés, a végleges szőrtelenítés vagy akár a henna szemöldökfestés. Számunkra kiemelkedően fontos hogy vendégeinknek maximális figyelmet szenteljünk, luxus élménnyel távozzanak tőlünk miközben mindvégig otthonosan érezhették magukat.