A legtöbb nő mindennapjaiban központi téma a szemöldöke.
Vagy azért, mert alapvetően problémái vannak vele, (hiányos, felemás, ritkás, hangsúlytalan, stb... ).
Vagy azért, mert egyszerűen szereti kiemelni azt, keretet adva ezzel arcának, szépségének.

 

Egy igényesen megtervezett majd kivitelezett szemöldök tetoválás nem csak megszépít és magabiztossá tesz minket nőket, de rengeteg időt spórolhatunk vele a hétköznapokban. Olyan helyzetekben is komfortosan érezhetjük magunkat, mint reggeli ébredéskor, a strandon, a nagy melegben vagy sportolás közben.
 

Rengeteg stílus és szín közül választhatsz szemöldöktetoválásod készíttetésekor, a visszafogott, természetes hatástól egészen a karakteres, sminkelt eredményig.


Minden esetben egy gondosan, hosszasan megtervezett forma rajzolása előzi meg az eljárást.
Ennek jóváhagyása után közösen kiválasztjuk a legideálisabb színt, majd csak ezután készítem el a szemöldök tetoválásodat.

 

Szemöldök tetoválás - Szemöldök tetoválás Budapest

A szemöldök tetoválás típusai

 

 

01 PÚDERES HATÁSÚ SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS SOFT POWDER TECHNIKA

Ahogy a neve is utal rá, ennél az eljárásnál olyan végeredményt kapunk, mintha kisminkeltük volna a szemöldökünket. Ízlésed és stílusod szerint kérheted ultra természetes verzióban, mintha csak halványan a szőrszálak alá igazítottál volna a szemöldökporoddal, de kérheted karakteres, ceruzázott hatással is. Ami mindkét esetben azonos, hogy ezt a szemöldöktetoválást több színnel készítem, szépen összedolgozva, színátmenetesre igazítva a végső eredményt.

Az eljárás lényege, hogy nincsenek éles kontúrok, illetve a szemöldök eleje halványabban, világosabban kezdődik, majd fokozatosan sötétedik a külső széle felé. Ugyanígy világosodik felfelé, a homlok irányába, míg az alsó ív, közvetlen a szem felett, valamivel határozottabb és élénkebb. Ez a színjáték adja a sminkelt hatást, a régi elavult erőteljes satírozások helyett.
Olvasd el blog bejegyzésünket: Titkok a púderes szemöldöktetoválásról...

 

02 MICROBLADING KÉZI SZÁLTECHNIKA

A szemöldöktetoválások közül, a legtermészetesebb módszer! Ezzel az eljárással tudjuk a legvékonyabb szálakat húzni a saját szőrszálak közé, így azok gyógyulás után sem terülnek el. Azoknak ajánlom, akik kimondottan természetes, avatatlan szem számára szinte láthatatlan végeredményt szeretnének! Ha azt szeretnéd, hogy környezeted természetesen egyforma, szép ívű szemöldöködet dicsérje, anélkül hogy bármit is észrevenne, ez a te módszered!

Érdemes akár évente frissíttetni.

*Csak korábbi tetoválástól mentes bőrfelületre készíthető el.
*Kedvezményes frissítési árainkat megtalálod árlistánkban.

 

 

03 HIBRID SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS KOMBINÁLT TECHNIKA

Részlegesen hiányos, esetleg felemás szemöldök esetében a legideálisabb technika. Akkor is jó szívvel ajánlom, ha szereted a divatos, trendi stílust. Ennél a sminktetoválásnál kombináljuk a száltechnikát a púderessel. Saját adottságtól függően a hiányos helyeken pótoljuk a szőrszálakat, míg a púderes eljárással finomítjuk, összedolgozzuk a különböző területeket. Egyéniségednek megfelelően készülhet nagyon diszkrét stílusban, de karakteresen is!

*A nálunk készült szemöldöktetoválásokra 2 éven belül frissítési árkedvezményt adunk!

 

04 GÉPI SZÁLAZOTT SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS

Azoknak ajánlom, akik szeretnének sűrűbbnek ható, természetesen karakteresebb szemöldököt. Jelentősen hiányos, szőrtelen területre többnyire nem ezt a típust szoktam javasolni, mivel a géppel készült szálak esetében minimális pigment elterüléssel számolni kell. Ez a technika akkor mutat szépen, ha a kissé púderesen terült szálakat valamennyi saját szőrszál is fedi. Készülhet egy vagy több színnel. A tetovált szálacskákat mindig a saját szőrszálak közé húzom be, követve a természetes szálak irányát.

Színválasztástól függően kifejezetten természetes az összhatás, azonban mindenképp érdemes tudni, hogy a szemöldöktetoválások ezen típusa nem hosszú évekre szól. Mivel a természetesség a cél, nagyon finom kézzel, a bőrt nem túl mélyen megdolgozva készül. Így nagyon elegáns a végeredmény, azonban 1-2 évente frissítést* igényelhet.

*Kedvezményes frissítési árainkat megtalálod árlistánkban!

 

 

A TETOVÁLÁS LÉPÉSEI

 

 

  • az eszközök tökéletes sterilizálása
  • a tetoválandó bőrfelület fertőtlenítése
  • érzéstelenítés, melynek segítségével inkább csak kellemetlenségről beszélhetünk fájdalom helyett
  • precíz előrajzolás, különböző mérőeszközök használatával, pontos mérésekkel
  • a steril, egyszer használatos sminktetováló tű előtted való felbontása

 Az eljárás végén utóápoló krémet adok ajándékba, illetve ellátlak az összes otthoni ápolási tanáccsal amire csak szükséged lehet.