Mi lehetne nőiesebb, mint egy igézően telt, ívelt, finom árnyalatú ajak?
A szájtetoválás szépsége abban rejlik, hogy szinte bármilyen összhatást el tudunk érni vele.
Akkor is bátran rászánhatod magad, ha csak a formán, volumenen, hiányosságokon szeretnél javíttatni, diszkrét alig látható végeredménnyel; de akkor is vágj bele nyugodtan, ha rúzsozott összhatásra vágysz!

 

Sok nő idegenkedik a rúzsoktól. Soknak érzi vele a sminkjét, vagy egyszerűen úgy véli, nem a stílusa, nem "tudja viselni" azt. Mégis vágyik teltebb, simább, szebb vonalú ajkakra. Kiváló megoldás lehet ilyen esetekben is a szájtetoválás! A közhiedelemmel ellentétben, egy szépen elkészített ajaktetoválás akár észrevétlen is lehet.

 

Mindössze szebb formát, sugárzóbb megjelenést kölcsönöz viselőjének.

 

Szép számmal vannak olyan hölgyek is, akiknek legjobb barátja a rúzs, de a mindennapokban mégis fejtörést okoz, miként viseljék azt tartósan. Ajaktetováláskor, az ízlésednek, stílusodnak megfelelően rengeteg szín közül válogathatsz. Az elkészült mű olyan szabadságérzetet ad, melyet el sem tudtál volna képzelni korábban a rúzzsal. Megszépít akkor is ha strandolsz, ha sportolsz, és reggel is mosolyogva ébredhetsz a segítségével! Nem kell attól félned hogy elkenődik, a pohár szélén marad vagy a fogaidon. Csókálló, mindig gyönyörű és rengeteg időt is spórolhatsz vele. 

Száj tetoválás - Ajak tetoválás

 

A száj tetoválás típusai

 

 

01 FÉLSATÍR VAGY LÁGYSATÍR

Akkor ajánlom neked, ha diszkrét, alig látható megoldásra vágysz, amiről bár nem mondja meg senki sem hogy sminktetoválás, mégis csodálva dicsérik igéző ajkaid! Ennél a technikánál is jelentősen tudunk javítani a formán, asszimmetrián, esetleg herpesz okozta egyenetlenségeken. A szájnak egy finom, szinte láthatatlan kontúrt adunk, majd az ajkak közepe felé haladva, finoman satírozzuk, összemossuk a diszkrét színt a saját szájszínnel. A technika feltétele a dús alapadottság, vagyis hogy vastag ajkaid legyenek. Ez szükséges ugyanis ahhoz, hogy kellően el tudjuk dolgozni az átmenetet, vagyis hogy befelé egyenletesen fogyjon el a szín. Fontos tudni, hogy félsatírt csakis a száj saját színéhez nagyon közel álló színnel szabad végezni, különben olyan hatása lenne mintha leettük volna a rúzsunkat. 

 

02 TELJES SZÁJ SATÍR

A teljes száj satírt vagy rúzsozott hatású ajak tetoválást vékony szájú hölgyeknek kimondottan ajánlom. Akkor is ez a számodra megfelelő eljárás, ha kedveled a rúzsokat, és az élénkebb vagy mélyebb árnyalatokat. Pasztell hatással is elkészíthető. Ebben az esetben az ajkak egész felületét sminktetoválom. Stílusod szerint választhatod láthatatlan kontúrral, amikor is csak az ajkaid kapnak egy szép színt, illetve kérheted hogy a kontúr is finoman látható legyen a rúzshatás mellett.

03 3D SZÁJ SATÍR TÖBB SZÍNNEL

Akkor ajánlom neked, ha diszkrét, alig látható megoldásra vágysz, amiről bár nem mondja meg senki sem hogy sminktetoválás, mégis csodálva dicsérik igéző ajkaid! Ennél a technikánál is jelentősen tudunk javítani a formán, asszimmetrián, esetleg herpesz okozta egyenetlenségeken. A szájnak egy finom, szinte láthatatlan kontúrt adunk, majd az ajkak közepe felé haladva, finoman satírozzuk, összemossuk a diszkrét színt a saját szájszínnel.

 

04 AQUARELL AJAK TETOVÁLÁS

 

A legdiszkrétebb megoldás, ha nem szereted a rúzsokat. Gyógyultan mindössze egy alig színezett ajakápoló hatását kelti. Ebben az esetben nem csak az elkészítés technikája más, hanem a pigment is. Egy sokkal áthatóbb, vízfesték hatású anyagot használunk, mellyel a végeredmény garantáltan nagyon diszkrét lesz. 

 

Száj tetoválás - Ajak tetoválás - Siklós Júlia

 

Tudnivalók az eljárásról

 

 

  • ajaktetoválás esetében is előzőleg megtervezzük és rajzoljuk a számodra legideálisabb formát, mely kizárólag a jóváhagyásod után kerül megtetoválásra
  • közösen választjuk ki a stílusodhoz leginkább illő színt. Ehhez az évszak tipizálás tudományát használjuk, mellyel a legelőnyösebb árnyalatot találjuk meg számodra
  • minden esetben előtted bontom ki az egyszer használatos, steril sminktetováló tűt.
  • az érzéstelenítő krémeknek köszönhetően kis kellemetlenséggel kell csak számolnod az ajaktetoválás során.
  • az utóápoló krémet ajándékba adom, és ellátlak az összes otthoni ápoláshoz szükséges tanáccsal.

 

Az ajaktetoválás az egyik legtartósabb sminktetoválás típus! Jellemzően a leggyorsabban is gyógyul! Már az eljárást követő kb. 4. napon leesnek a kis pörkök. Először nagyon halványan látszik csak a szín, majd néhány héttel az eljárást követően elnyeri életteli, végső színét. A választott szín és technika függvényében akár 6-7 évig is tartós.