A sminktetoválás, ami biztosan mindenkinek jól áll!
Akár a klasszikus, elegáns tusvonalat szereted, akár a színes vagy füstös szemhéjsmink áll közel a szívedhez, biztosan imádni fogod szemhéj tetoválásodat!

 

 

Egy szépen elkészített szemhéj tetoválással elegánsnak érezhetjük magunkat a strandon vagy akár sportolás közben is. Ráadásul nagy előnye, hogy sokkal precízebb végeredmény készíthető mint a mindennapi kapkodós sminkeléskor. Mint valamennyi területnél, itt is előrajzolás előzi meg a sminktetoválást, amelyre akár 30-60 percet is rászánunk, egészen amíg tökéletes nem lesz a terv. Együtt választjuk ki a megfelelő stílust, formát és színt.

 

Szinte nem ismerek olyan nőt, aki ne sminkelné a szemeit. Ez az a terület az arcunkon, melynek kiemelése nélkül sokan meztelennek érzik magunkat. Jó érzés, ha akkor is rajtunk van ha éppen csak a boltba szaladunk le. Szemeink kiemelése színt ad egész arcunknak, bájt kölcsönöz tekintetünknek. Rengeteg időt spórolhatunk meg a mindennapokban egy szép szemhéjtetoválással.

 

Tudtad hogy a szemhéj tetoválása nem is fáj, mindössze kellemetlen? Érzéstelenítő krémet használunk, melynek segítségével maximum kis kellemetlenségről számolnak be a vendégek. A fájdalomcsillapítás mellett pedig rendkívül fontos, hogy nálunk maximális biztonságban van az egészséged is! Minden esetben előtted bontjuk ki az egyszer használatos steril tűt!

 

 

A szemhéj tetoválás típusai

 

 

01 SZEMPILLASŰRÍTÉS

Akkor ajánlom neked ha nem szoktad sminkelni a szemhéjad, viszont örülnél ha úgy hatna mintha dúsabb, feketébb szempilláid lennének. Ennél az eljárásnál ugyanis kizárólag a szempilla szálak közötti pici területet tetováljuk, ezzel azt a hatást keltve hogy sokkal szebb a saját szempilla állomány adottsága. Avatatlan szemek így észre sem vesznek semmit, mindössze irigykedve nézik dús, sötét pilláidat (ugyanis ez a technika ezt a hatást kelti).

 

02 FÜSTÖS SZEMHÉJ TETOVÁLÁS

A legsokoldalúbb szemhéjtetoválás. Mivel teljesen egyénre szabható a formája, íve, erőssége, színe ezért gyakorlatilag bárkinek elkészíthető. Ennél a megoldásnál nincsenek éles kontúrok, inkább egy szemhéjporral kialakított formázásra hasonlít a végeredmény. Remekül lehet vele emelni, formázni az idősödő szemhéjat is, kimondottan lifting hatás érhető el vele. Szalonunkban ez a legkedveltebb szemhéj technika, mivel finom nappali sminkhatásra emlékeztet. Számtalan árnyalatban elkészíthető. A fiatal korosztály is preferálja.

Szemhély tetoválás Budapest

 

03FELSŐ SZEMHÉJ KONTÚR

A felső szemhéj kontúr elkészítésével a klasszikus vékony tusvonal hatást érjük el. Lehet cicás, vagy diszkréten meglapuló... csak a fantáziánk szab határt!

Vastag, karakteres változatban nem készítjük, mivel idővel előnytelenné válhat a túlzó tusvonal hatás. A szemhéjtetoválások gyakorta nem is kopnak ki maradéktalanul, ezért mindenképpen olyan finom, diszkrét verziót válasszunk amely mindenkor jól fog majd állni! Többnyire együtt ajánlom az alsó kontúr észrevehetetlen kiemelésével. 

 

04ALSÓ SZEMHÉJ KONTÚR

A kontúr ebben az esetben nem is a legmegfelelőbb szó, hiszen az alsó szempillák tövébe sosem húzunk vonalat sminktetováláskor! A kontúrvonal az alsó szempillák esetében kifejezetten összenyomná, szűkítené a tekintetet, illetve ez az elavult eljárás egyetlen szempárnak sem előnyös. Helyette diszkrét, ceruzás, elsatírozott hatást készítünk, nagyon finoman.

 

 

 

A szemhéj tetoválás lépései

 

 

  • az eszközök tökéletes sterilizálása
  • a tetoválandó bőrfelület fertőtlenítése
  • érzéstelenítés, melynek segítségével inkább csak kellemetlenségről beszélhetünk fájdalom helyett
  • precíz előrajzolás, különböző mérőeszközök használatával, pontos mérésekkel
  • a steril, egyszer használatos sminktetováló tű előtted való felbontása

 

Ajándék Az eljárás végén utóápoló krémet adok ajándékba, illetve ellátlak az összes otthoni ápolási tanáccsal amire csak szükséged lehet.