A sminktetoválás, ami biztosan mindenkinek jól áll!
Akár a klasszikus, elegáns tusvonalat szereted, akár a színes vagy füstös szemhéjsmink áll közel a szívedhez, biztosan imádni fogod szemhéj tetoválásodat!

 

 

Elegánsnak érezhetjük magunkat a strandon vagy akár sportolás közben is. Szemhéjtetováláskor sokkal precízebb végeredmény készíthető mint sminkeléskor. Mint valamennyi területnél, itt is előrajzolás előzi meg a sminktetoválást. Együtt választjuk ki a megfelelő stílust, formát és pigment színt.

 

Szinte nem ismerek olyan nőt, aki ne sminkelné a szemeit. Ez az a terület az arcunkon, melynek kiemelése nélkül sokan meztelennek érezzük magunkat. Jó érzés, ha akkor is rajtunk van ha éppen csak a boltba szaladunk le. Szemeink kiemelése színt ad egész arcunknak, bájt kölcsönöz tekintetünknek. Rengeteg időt spórolhatunk meg a mindennapokban egy szép szemhéjtetoválással.

 

Érzéstelenítő krémet használok, melynek segítségével maximum kis kellemetlenségről számolnak be a vendégek.Minden esetben előtted bontom ki az egyszer használatos steril tűt!

 

 

A szemhéj tetoválás típusai

 

 

01 SZEMPILLASŰRÍTÉS

Akkor ajánlom neked, ha nem szoktad sminkelni a szemhéjad, viszont örülnél ha dúsabb, feketébb szempilláid lennének. Ennél az eljárásnál ugyanis kizárólag a szempilla szálak közötti pici területet tetováljuk. Avatatlan szemek így észre sem vesznek semmit, mindössze irigykedve nézik dús, sötét pilláidat (ugyanis ez a technika ezt a hatást kelti).

 

02 FELSŐ SZEMHÉJ KONTÚR

A felső szemhéj kontúr elkészítésével a klasszikus tusvonal hatást érjük el. Készülhet kellemesen vékony, szelíd verzióban is, de akár extra vastag, drámai, a 60-as éveket idéző stílusban is. Lehet cicás, vagy diszkréten meglapuló... csak a fantáziánk szab határt! Többnyire együtt ajánlom az alsó kontúr észrevehetetlen kiemelésével. Ilyenkor mindössze az alsó szempillák tövénél apró fekete pöttyöcskékkel keltem azt a hatást, hogy dúsak és sötétek az alsó pillák is.

 

Szemhély tetoválás Budapest

 

03 ALSÓ SZEMHÉJ KONTÚR

A kontúr ebben az esetben nem is a legmegfelelőbb szó, hiszen az alsó szempillák tövében sosem húzunk vonalat sminktetováláskor! A kontúrvonal alsó szempillák esetében kifejezetten összenyomná, szűkítené a tekintetet, illetve ez az elavult eljárás egyetlen szempárnak sem előnyös.

 

 

A szemhéj tetoválás lépései

 

 

  • az eszközök tökéletes sterilizálása
  • a tetoválandó bőrfelület fertőtlenítése
  • érzéstelenítés, melynek segítségével inkább csak kellemetlenségről beszélhetünk fájdalom helyett
  • precíz előrajzolás, különböző mérőeszközök használatával, pontos mérésekkel
  • a steril, egyszer használatos sminktetováló tű előtted való felbontása

 

Ajándék Az eljárás végén utóápoló krémet adok ajándékba, illetve ellátlak az összes otthoni ápolási tanáccsal amire csak szükséged lehet.