Elcsábultál az ajaktetoválások láttán? Akkor ezt olvasd el!

Melyik nő ne szeretne dúsabb, csábítóbb, szebb vonalú ajkakat?  A női arcon meghatározó szerepet tölt be ajkunk, mint nőiességünk egyik kifejező részlete. 

A szépség teljesen szubjektív, mindenkinek más tetszik. Abban azonban egyetérthetünk, hogy egy dús női ajak minden szemnek szép. Éppen ezért szeretnénk mi nők a sajátunknál mindig kicsit teltebb, formásabb, dúsabb hatásút. Ha tökéletes szájformára vágysz, nem kell azonnal a plasztikai sebészhez rohannod!

A sminktetoválás világában a legújabb sminktetoválási módszerekkel látványosan tudjuk növelni az ajkak méretét, tökéletesíteni formáját. Szalonunkban az optikai "tuningot" olyan módszerekkel érjük el mint a különböző színek átmenetes használata (3D lips) illetve a formatervezésnél használatos tudatos volumen vonalak alkalmazása. (push-up effekt). Nem tetoválunk sosem a száj fölötti bőrre.... mindenki látott már ilyen elrettentő sminktetoválást, tudjuk hogy miért nem....

Tehát maradunk az esztétikailag igényes, mégis látványos megoldásoknál amelyeket hosszú évek alatt, különböző külföldi mesterektől tanultam, illetve amelyeket közel 20 éves munkám során fejlesztettem ki a tapasztalataim alapján. Ezt a tudást adtam át sminktetováló kolléganőimnek is. 

 

Amikor egy nő elhatározza hogy szájtetoválást készíttet, két dologtól fél elsősorban

 

 1. "túl erős lesz, pedig én csak azt szeretném hogy a szám legyen formásabb, mindenféle sminkelt hatás nélkül"
 2. "nem lesz eléggé rúzshatású vagy a színe nem fog tetszeni..."

Megnyugtatlak, nálunk nem fordulhat ilyen elő! Tekintettel arra hogy az összes félelemmel, problámával, ajaktípussal és kéréssel találkoztunk már, biztosíthatlak, azt kapod amit kérsz!

Elcsábultál az ajaktetoválások láttán? Akkor ezt olvasd el!

Ha megszületett az elhatározás, bizonyára felmerül még benned néhány kérdés. Lássuk mik azok amikkel rendszeresen találkozunk vendégeink által

 

 

1. Mennyire fáj?

 

 • helyi érzéstelenítésben dolgozunk, vagyis krémet használunk a kellemetlenség enyhítésére. Nem adunk injekciót! A lidocain tartalmú krémek sokaknál teljesen fájdalommentessé teszik a beavatkozást. A kevésbé jól érzésteleníthető vendégek pedig némi kellemetlenség ellenére is arról számolnak be, hogy bőven tolerálható volt a szájtetoválás az eredmény pedig bármilyen fájdalmat megért volna. (ha lidocain érzékeny vagy, akkor is van megoldásunk a számodra, keress minket bizalommal!)

 

2. Mi a helyzet ha herpeszem szokott lenni?

 

 • bejelentkezéskor mindig rákérdezünk hogy volt-e már valaha herpeszed. Ha igen, akkor elmondjuk milyen készítményt kell szedned az időpontod előtt pár nappal. Ez megakadályozza a kialakulását.

 

3. Mennyire tartós az ajaktetoválás?

 

 • a sminktetoválások közül ez a legtartósabb terület. Átlagosan 5-7 évig viselheted büszkén ajaktetoválásodat.

 

4. Hogyan kopik idővel?

 

 • igen gyakori és jogos kérdés ez. A nálunk készült sminktetoválások idővel szépen egyenletesen elhalványulnak. Később sem lesznek kontúrosak, sem foltosak. Ez technikai részlet. Tehát ha a szakember megfelelően képzett és tapasztalt, akkor nem csak frissen lesz szép a szájtetoválásod hanem gyógyultan is és évek múlva is.

 

5. Mire számíthatok a beavatkozás után?

 

 • az ajaktetoválás igen gyorsan, nagyjából 4 nap alatt gyógyul. Ennyi idő alatt az összes kis pörk leesik róla. Ez a 4 nap igen intenzív, cserébe kárpótol a terület gyógyulásának gyorsasága. Ajkainkat még további 3 hétig védeni és ápolni kell (a tőlünk kapott utóápolóval), hiszen a szervezet szempontjából 28 nap a valódi regenerálódás ideje.

 

6. Mi a helyzet ha többféle kedvenc rúzsom is van?

 

 • nem győzöm hangsúlyozni, hogy a sminktetoválás a hétköznapi sminket hivatott helyettesíteni. Tehát ha rúzshatású végeredményre vágysz, akkor is egy szoldídabb, hétköznapi rúzs színt ajánlok. Az olyan extrém rúzsok mint a lila, barna vagy narancs, nem mutatnak jól a bőrbe tetoválva. Ha ilyen színekre vágysz, bármikor használhatod rúzsként a szájtetoválásodra kenve. Ne feledd hogy kirándulás vagy strandolás közben is fontos hogy jól érezd magad a bőrödben. Szélsőséges, extrém sminket nem viselünk minden helyzetben szívesen.

 

7. Nem tudom milyen szín állna jól!

 

 • semmi baj, segítünk! Még ha konkrét elképzeléssel érkezel, akkor is teszünk javaslatot. Meghatározzuk évszak típusod, vagyis hogy mely színek állnak jól neked. Megállapítjuk bőrtípusod, átbeszéljük hogy saját ajakszínedből milyen megoldásokkal tudjuk a legszebb és legelőnyösebb végeredményt kihozni.

 

8. Nekem túl keskeny szám van, szinte nincs is....

 

 • akkor nálunk a helyed!! Meg fogsz lepődni milyen csodás átváltozáson mész majd keresztül, úgy hogy közben tiszteletben tartjuk a karakteredet és a sminktetoválással is önazonos maradsz.

 

9. Aszimmetrikus a szám / egyenetlen és csúnya a széle....

 

 • kikorrigáljuk és imádni fogod! 

 

10. Elhatároztam magam! Mit kell tennem?

 

 • Hívj minket telefonon vagy küldj üzenetet és máris segítünk megfelelő időpontot találni. 

 

 

 

További érdekességek Facebook posztunk alatt