Zsani

Zsani

Kobza Zsanett vagyok, make-up és pmu szakember. Mielőtt belecsöppentem a sminktetoválás világába, sminkesként dolgoztam jóideje. Számos címlapfotózásra, kisfilm forgatásra készítettem különleges sminkeket. Mint sokan közületek, Julit eredetileg a közösségi oldalakon ismertem meg. Imádtam a munkáit és a személyiségét, úgy éreztem, hogy Ő az akire szívesen rábíznám én is az arcom.

Majd egy váratlan lehetőségnek köszönhetően úgy alakult, hogy ennél sokkal többet kaphattam tőle: a tudását, a rengeteg tapasztalatát, és a bizalmát. Megtanított ennek a csodás szakmának az alapjaira, és végig fogta a kezem.
 
Folyamatosan tanácsokkal segített, és javaslatokat tett, amivel segítette a fejlődésem és teszi ezt a mai napig is. Mivel ez egy nagyon komplex szakma, rengeteg kihívással és felelősséggel, ezért azt érzem, hogy a rengeteg gyakorláson és a sminkesként megszerzett ismereteken és tapasztalatokon túl, ez volt az, ami hozzásegített, hogy ma már magabiztosan várjalak Titeket a megbeszélt időpontjaitokon.

 

A sminkeléshez és a tetováláshoz kapcsolódóan az egyik kedvenc témám a színtípusok meghatározása. Hiszek benne, hogy a legelőnyösebb formák kialakításán felül legalább annyira fontos, hogy ki tudjuk választani mindenki számára a megfelelő színeket amik harmonizálnak az arccal. 

Minden nő vágyik a harmóniára, arra hogy magabiztosan és elégedetten nézzen a tükörbe az én feladatom pedig, hogy a legjobb tudásom szerint kísérjelek és segítselek titeket ezen az úton.

Eközben pedig rengeteg dolgot kapok vissza tőletek. Az elkészült tetoválások utáni örömöt a szemekben, a sok pozitív visszajelzést, a beszélgetéseket melyek mind-mind nagyon inspirálóak és folyamatos fejlődésre ösztönöznek. Nem igazán tudnék szebb hivatást elképzelni magamnak.