Dóri

Dóri

Dóri

2019 januárjában kezdtem el sminktetoválónak tanulni Lukács Katánál. Hamar kiderült hogy valóban jó útra léptem, hiszen napról napra egyre jobban beleszerettem a szakmába.

Júliához 2019 év végén kerültem Kata segítségével, aki megkereste Julit és szeretettel ajánlott neki hogy színvonalas oktatónál folytathassam a tanulmányaimat miután ő a babavárás örömei elé nézett.

Azóta erősíthetem a BeautySense csapatát. Júlia mellett lehetőségem volt megerősíteni az alapokat, bővíteni és mélyíteni a tudásomat. Julinak köszönhetően abszolút minden napom a tanulásról és a fejlődésről szól, maximálisan adja át sokszínű és biztos tudását. Megtanított nekünk minden hibalehetőséget amikkel ő már találkozott, ezzel könnyítve a mindennapjainkat.


A folyamatos tanulás és fejlődési lehetőség miatt szeretek itt dolgozni, ebben a szakmában ugyanis sosincs megállás. Mindig jobb és jobb akarsz lenni, és ahogy Juli szokta mondani "sosem dőlhetsz hátra hogy kész vagy.

Mindig fejleszteni kell a tudásod hogy még jobb legyél!"  Kiemelkedően fontos számomra az is hogy egy tényleg szuper csapat tagja lehetek. A szalonban nagyon nagy az összetartás, mindig jó a hangulat.

Szeretem a szakmában, hogy nincs két egyforma nap. Minden nap más és más, de az közös bennük, hogy pár óra alatt hatalmas önbizalmat tudok a Vendégeimnek adni.