Idén tavasszal került először megrendezésre a Masters of Pmu verseny, sminktetoválók számára.

 

Az esemény nem csak a résztvevőknek nyújtott összesen több mint 4 millió Forintos összdíjazást, hanem számomra is tartogatott egy szuper kis nyereményt. Még pedig a PaulMoise atyjával egy közös "álom projektet".

Ádám aki az ismert és szenzációs magyar (mert bizony a PaulMoise magyar márka) sminktermékek megálmodója, pontosan egy ugyanolyan maximalista és őrült ötletekkel teli fazon mint én.

Egyeztetéseink során hamar kiderült, hogy mindkettőnknek szívügye a környezetvédelem és az, hogy szeretünk egyedi dolgokat csinálni.
 

Siklós Júlia
Siklós Júlia

 

Így esett, hogy felkértem Ádámot, gyártsunk közösen a sminktetoválóknak egy olyan Pmu sorozatot, ami a valaha volt legjobb lesz!

 

 

 

Nagyon kényes vagyok a munkám során használt anyagokra, még a vattára is, nem hogy a lemosóhabra vagy közbenső nyugtató puhítóra....
Évek óta keresem a legjobb előrajzolókat és termékeket de még sajnos nem estem igaz szerelembe.

 

Számomra rendkívül fontos, hogy nagyon magas minőségű legyen az összetétel. Olyan, ami igazán hatékony és amiben egyetlen összetevő sem kétséges vagy akár káros. Ugyanennyire igénylem az extra hatékonyságot is, és hát nem titkolom, az én szememnek szüksége van a szépre. Vágytam egy olyan szériára, ami luxus érzést nyújt, amit úgy adhatok át a vendégeknek, hogy azt érezzék "ez igen! Itt kérem minden profi és extra."

 

 

Szóval kértem Ádámot, hogy legyen egy fehér-arany szuper széria, brutál minőségi cuccokkal....

 

 

De ez semmi! Még azt is kértem, hogy árban is verhetetlen legyen a luxus összetevők ellenére, és az lett!
Szóval engedjétek meg, hogy bemutassam a PaulMoise & BeautySense első termékét, ezt az isteni ajak utóápolót, amivel azonnal szerelembe fogtok esni.

 

Az ápolóra fantasztikus szakmai árat adtunk meg, ha csomagban veszitek, akár 1.190 Ft-os áron szerezhetitek be.

 

Az ápoló olyan magas minőségű összetevőket tartalmaz, amilyet korábban a piacon nem találtam még.
Vegán, 100%-ban természetes, dugig van vitaminokkal, antioxidáns és még természetes fényvédőt is tartalmaz.

 

 

 

"There Isn't Planet B"  - azaz nincs B terv, ha elpusztítjuk a bolygónkat...

Sokan tudjátok hogy szívügyem a környezetvédelem. Minden képzésemen kitérek erre a témára. Az egyik szakmabeli küldetésemnek érzem, hogy utat mutassak a kolléganőknek ebben és lehetőséget kínáljak alternatívák elérésére.

Amikor megálmodtam ezt a luxus pmu sorozatot amelynek első terméke az ajakápoló, akkor a fő szempont a fenntarthatóság, a környezetkímélő csomagolás, és az erőszak mentes összetevők voltak.

Óvd te is a Földet!! Légy körültekintő vásárláskor! Mondj nemet az egyszerhasználatos műanyagokra! Ne fogadd el hogy erdők és állatok pusztuljanak el egy összetevőért amit utóápolásra adsz!

A luxury pmu series termékek csomagolása üveg és bambusz, vagy újrahasznosítható (visszaváltós) műanyag.

A termékek nem tartalmaznak kőolaj származékot, paraffin olajat, mesterséges színezéket és illatokat!!

Minden egyes összetevőre büszke vagyunk! Minden egyes részlet átgondolt és környezet-tudatos.


Mert a mottóm:


"Környezettudatos sminktetováló vagyok. Óvom a Földet és a vendégeim egészségét is!"

 

Legalább 10 féle verziót teszteltem, mire igent mondtam az állagra és a teljes összetételre. Kimondottan olyan puhára, kenhetőre kértem, amellyel vendégeitek a friss vagy éppen sebes ajkaikat nagyon könnyűszerrel kenhetik be, nem fogják vele "letúrni" a sebecskéket és extra komfort érzetet biztosít számukra az, hogy nagyon finoman puhítja az ajkat, segíti a sebgyógyulást.