• BeautySense szépségszalon - Sminktetoválás Budapest

A SZEMHÉJ TETOVÁLÁS LÉPÉSEI

  • az eszközök tökéletes sterilizálása;
  • a tetoválandó bőrfelület fertőtlenítése;
  • érzéstelenítés, melynek segítségével inkább csak kellemetlenségről beszélhetünk fájdalom helyett;
  • precíz előrajzolás, különböző mérőeszközök használatával, pontos mérésekkel;
  • a steril, egyszer használatos sminktetováló tű előtted való felbontása.

Az eljárás végén utóápoló krémet adok ajándékba, illetve ellátlak az összes otthoni ápolási tanáccsal amire csak szükséged lehet.

 

A SZEMHÉJ TETOVÁLÁS TÍPUSAI

 

 

SZEMPILLASŰRÍTÉS

Akkor ajánlom neked, ha nem szoktad sminkelni a szemhéjad, viszont örülnél ha dúsabb, feketébb szempilláid lennének. Ennél az eljárásnál ugyanis kizárólag a szempilla szálak közötti pici területet tetováljuk. Avatatlan szemek így észre sem vesznek semmit, mindössze irigykedve nézik dús, sötét pilláidat (ugyanis ez a technika ezt a hatást kelti).

FELSŐ SZEMHÉJ KONTÚR

A felső szemhéj kontúr elkészítésével a klasszikus tusvonal hatást érjük el. Készülhet kellemesen vékony, szelíd verzióban is, de akár extra vastag, drámai, a 60-as éveket idéző stílusban is. Lehet cicás, vagy diszkréten meglapuló... csak a fantáziánk szab határt! Többnyire együtt ajánlom az alsó kontúr észrevehetetlen kiemelésével. Ilyenkor mindössze az alsó szempillák tövénél apró fekete pöttyöcskékkel keltem azt a hatást, hogy dúsak és sötétek az alsó pillák is.

ALSÓ SZEMHÉJ KONTÚR

A kontúr ebben az esetben nem is a legmegfelelőbb szó, hiszen az alsó szempillák tövében sosem húzunk vonalat sminktetováláskor! A kontúrvonal alsó szempillák esetében kifejezetten összenyomná, szűkítené a tekintetet, illetve ez az elavult eljárás egyetlen szempárnak sem előnyös.