Sminktetováló klub szakmabelieknek

 

Ha te is a szakma szerelmese vagy,
ha izzik benned a vágy hogy még szebben és szebben tetoválj...
akkor itt az aranyhal ;)
A sminktetováló szakmában egyedülálló módon, saját ötlet alapján megnyílt a havi tagdíjas sminktetováló KLUB!

 

  ÚJRA KLUB NYITÁS

 

Sminktetoválás klub nyitás

 2020 tavaszán, a pandémia alatt  ingyenes élő tetoválás bemutatókkal és oktatási anyagokkal segítsem a kolléganőket saját Facebook csoportomban.

A rengeteg kedves visszajelzés gondolkodóba ejtett. Hogyan lehetne úgy adni a kolléganőknek igazi prémium minőségű oktató videókat, hogy az mindenki számára elérhető, megfizethető legyen, de a rengeteg befektetett munka és idő is megtérüljön....?

Ekkor pattant ki a fejemből a Klub gondolata. Hiszen mi sem működhet jobban mint amikor kolléganők együtt csatlakoznak egy olyan szakmai csapathoz ahol összeköt bennünket a munkánk iránti szenvedély?!

 

A klub tulajdonképpen egy weboldal, ahova a regisztráció után saját felhasználónévvel és jelszóval bármikor beléphetsz. Minden hónapban 2 oktatási anyagot találsz miután beléptél. Miután megnyíltak, nyitva is maradnak és tetszőleges mennyiségben bármikor visszanézhetőek.

Nem kell senkihez sem igazodnod, nincs időponthoz kötve mint egy tanfolyam. Ha pedig valamit nem tudtál jól megnézni elsőre, akkor újra és újra visszanézheted. Ez nagyon jól jön pl. amikor egy elkészített munkád után szívesen ismételnél hiszen sokszor munka közben merülnek fel a kérdések, adódnak a dilemmák. („hogy is feszített/tetovált a videóban?”)

A témák tematikusan épülnek fel.

Vagyis pl. a szemöldök gyors és könnyű előrajzolásától egészen a gyönyörű púderes kivitelezésig mindent megmutatok. Beszélünk minden területnél a nehézségekről, ezek megoldásairól. A klubban operatőrrel forgatott, magas minőségű tetoválás oktató videókat láthattok olyan közelről ahogyan még egy élő képzés során sem. Nem gyenge minőségű Facebook videókat kell nézned és attól sem kell tarts hogy technikailag rossz minőségű felvételeket kapsz, rosszul látható szögekből felvéve!  A felvételek valódi kamerás, filmes felvételek magas minőségben, ráadásul vágatlanok, így biztos lehetsz benne hogy mindent látsz! Nincsenek a videóból kivágott titkok ahogyan azt tapasztaltam régen egyes webináriumoknál. Sőt, a tagok elmondása szerint, színvonalasabbak az oktató videók mint bármelyik képzés amin valaha jártak. 

 

Ahogyan már megismerhettetek, mellébeszéléstől és sallangoktól mentes valamennyi anyag. Színtiszta információkkal és nagyon értékes tudással gazdagodnak klubtagjaim.

A Klub sokkal értékesebb annál ahogyan azt beáraztuk. Pl. egy szemöldöktetoválást a töredékéért nézhetsz meg a webináriumi árakhoz képest. Nem kell 50-90 ezer Ft-ot fizetned egy 1-2 órás videón bemutatott technikáért és nem kell, hogy azon aggódj megéri-e az árát az oktatási anyag!

Nincs kockázat, hiszen elérhető áron máris megnézheted az első videókat, melyek garantálom hogy sorsfordítóak lesznek számodra! Ha mégsem tetszene az anyag (ami kizárt ;) , egyszerűen nem fizetsz elő a következő hónapra. (ilyenre még nem volt példa. ;)

Mivel egy-egy terület több 45-60 perces videóból áll, ezért egyrészt sokkal átfogóbb, részletgazdagabb és informatívabb az oktatási anyag mint egy webináriumé. Másrészt befogadhatóbb a mennyiség és sokkal könnyebben tudsz rá időt szánni, illetve magad oszthatod be hogy mikor nézed meg és hányszor.

 

Az első Klub csoport azonnal teljesen megtelt és azóta is teljes létszámmal üzemel.

 

Hosszú idő után újra megnyílnak a KLUB kapui.

 

A Klubot kifejezetten sminktetováló kolléganők számára hoztam létre. Gondolatát korábbi évek negatív tapasztalatai adták. Sokszor éreztem úgy hogy egy-egy képzés nem nyújtott eleget az árához képest. Vásároltam közel 100.000 Forintért webináriumokat (online oktatási videókat) amelyek nem mutatattak különösebb újdonságot, csalódást okoztak és kidobott pénznek éltem meg őket.

Túl hosszúak voltak és mire időm lett volna megnézni, már nyakamon volt hogy lejár a határidejük és nem lesznek elérhetőek. Újra visszanézni pedig végképp nem volt lehetőségem/időm ezeket, pedig nagyon fontos lett volna hogy ismételni tudjak hogy valóban leülepedjenek a látottak. Jártam úgy is hogy vágott videókat kaptam ahol észrevettem hogy bizonyos fontos lépéseket (pont a lényeget) kivágták a videóból.

Ezért én egy olyan rendszer hoztam létre, ahol egy-egy terület felépülése több kisebb befogadható anyagból áll. Vagyis nem kell 2-3 órát ülnöd egy oktató videó előtt de nem is egy vágott, rövidített verziót látsz majd. Olyan részletgazdag, mindenre kiterjedő, egymásra épülő videókból épül fel egy-egy terület tudásanyaga, hogy kérdés sem marad benned. 

A Klubban havonta 2 videót kapsz, egy adott területről (pl. púderes szemöldök vagy aquarell ajaktetoválás, füstös szem), olyan részletességgel, akkora tudást átadva amilyet biztos vagyok benne hogy még sosem tapasztaltál!

Az anyagokat ismételheted hiszen nem fullasztóan egybe tömörítve kapod őket. Miután pedig szalonodban is kipróbáltad vendégeiden és kérdéseid merültek fel munka közben, újra megnézheted az oktatási anyagot.

A KLUB-ba minden egyes jelentkezőt egyesével hagyunk jóvá és azonosítunk, ezzel védve csoportunkat a külsősöktől. Egyúttal őrizzük márkafüggetlenségét, vagyis oktatókat (és kollégáikat) valamint forgalmazókat nem áll módunkban befogadni! Kérlek tartsd ezt tiszteletben akkor is, ha csak néha oktatsz, alkalomszerűen (pl. csak ismerősöket). A Klubban egyedi fejlesztésű technikai fogásaimat adom át, úgy fair ha nem regisztrál be másik oktató!

Végtelenül büszke vagyok a Klubra és arra hogy olyasmit teremtettem a sminktetováló szakmában, ami teljesen egyedi és innovatív. Küldetésemnek tekintem hogy ötleteim sajátok és rám jellemzőek legyenek, nagyon fontos ugyanis számomra hogy sose másoljak és hogy oktatásaim kimagasló minőségűek legyenek!

 

 

 

Ha érdekel a sminktetoválás világa...
ha már szerelembe estél ezzel a gyönyörű szakmával...
ha szeretnél egy szuper innovatív SMINKTETOVÁLÓ KLUB tagja lenni, jó helyen jársz!

 

Magyarországon először a sminktetoválás világában!

 

 

Siklós Júlia vagyok. Sminktetováló oktató, korábban kozmetikus gyakorlati szakoktató, a BeautySense szalon tulajdonosa.

Ismerhettek már zárt Facebook csoportomból amely kifejezetten szakemberek számára jött létre. A csoportban élő bejelentkezésekkel, oktató videókkal, hasznos témákkal igyekszem a kolléganők munkásságát segíteni. Sokszor hallhattátok tőlem hogy mennyire fontos hogy egyediek legyünk. Ahogy a munkánk során úgy az oktatásban is.

Ezért szerettem volna valami teljesen újat, egyedit, rendhagyót alkotni oktatóként.
Olyat ami még nem volt. Olyat ami saját ötlet.

Szerettem volna mindenki számára elérhető, értékes és innovatív platformot létrehozni.
Ahol professzionális színvonalon érhetőek el hasznos oktató videók, tudásanyagok, magas minőségben sajátíthatóak el technikák.

Így született meg a Klub gondolata.

 

Siklós Júlia

 

 

 

 

De mi is ez a klub-tagság?
Miről szól?
Mit nyújt?

 

  Ami a klubtagoknak jár
 • minden hónapban 2 tudást bővítő tananyag (profi minőségű videós oktató filmek, segítő tippek)
 • technikai információk éles, extra közeli felvételben hogy pontosan lásd az összes titkot, megoldást
 • zárt facebook csoport ahol bármit megkérdezhetsz

 

 

  A Klub előnyei
 • nem vagy időponthoz kötve! Saját időbeosztásod szerint, akár este 22 órakor is nézheted az oktató anyagokat az ágyadban pihenve.
 • Később, miután elkészítettél a tanultak alapján egy munkát a vendégeden, akár újra megnézheted a videókat, hiszen nyilván munka közben merülnek fel a dilemmák.
 • nem kell emiatt vendégeket lemondanod, időpontokat átpakolnod
 • minden olyan részletet megtudhatsz amit korábbi képzéseiden nem kaptál meg
 • leszámolhatsz korábbi csalódásaiddal az oktatással kapcsolatban
 • a tanultakat azonnal kamatoztathatod és el fogsz képedni a hatékonyságuktól
 • zárt csoportunkban az összes még felmerülő szakmai kérdést kivesézzük
 • márkafüggetlen anyag és pigment tippeket kapsz hogy gyógyult eredményeid a legjobbak legyenek
 • bármikor visszatekerheted a videót hogy újra megnézz egy számodra hasznos részletet
 • nem csak egy közhelyes oktató videót kapsz, hanem megmutatom az összes nehézséget, átbeszéljük valamennyi hiba lehetőséget, a nehéz eseteket, bőrtípusokat, stb...
 • sorsfordító megváltást hoznak a videók számodra

 

 

Sminktetoválás tanfolyam

 

Sminktetoválás tanfolyam

 

Sminktetoválás tanfolyam

"Julival régi szakmai ismeretség a miénk, s bár régi motoros vagyok a szakmában, a klub nagyon megtetszett és kiváncsivá tett. Azonnal tag lettem és nagyon szeretem, hogy akkor nézem meg a videókat, amikor időm engedi, nem kell utaznom a képzésért. Az oktató filmek részletesek, nagyon hasznosak és közvetlen hangvételűek. A zárt csoportban pedig bármilyen kérdésre kimerítő választ kaphatnak a tagok"

Vida Kata

Vida Kata

"Számos masterclasson való részvétel után elmondhatom, hogy Juli oktatói videóiból rengeteg olyan apró titok derül ki, amit előszeretettel tartanak vissza más oktatók! Olyan hihetetlenül és informatívan oktat Juli, amely óriási és hiánypótló segítség a szakmabelieknek! Aki belép, biztos lehet benne, hogy aranyat érő információkat kap a klubban!"
 

Goike Anita

Goike Anita

"Juli oktató filmjei nagyban támogatják szakmai fejlődésem. Az a maximalizmus, precizitás amivel tervez, tetovál, nagyon inspiráló. Amióta klubtag vagyok, szebben és hatékonyabban rajzolok elő, elégedettebb vagyok a formákkal is."

Sajben Babett

Sajben Babett

"Hát én az eleje óta imádom ezt az egészet! Most néztem meg megint a múltkor videót.. direkt ma mert holnap két szemöldököm lesz. Imádat az a sok tipp Juli, nagyooon kell!"
 

Tóth Évi

Tóth Évi

"Nagyon tetszenek a videók! Tökéletes minőség, aprólékos, pontos, precíz az oktatásod! Köszönöm szépen, hogy tőled tanulhatok!"

Kocsis Rozi

Kocsis Rozi

"Nagyon szuper a klub. Ma már hasznosítottam is jó pár dolgot és nagyon bevált. Gyorsabban is ment mint szokott."
 

Rigó Nikolett

Rigó Nikolett

 

Iratkozz fel értesítő levelünkre a klub nyitásáról


 *
 *
+36
 *