Tiszta lappal, avagy sminktetoválás végleges szőrtelenítés után

Húsz éve figyelem, ahogy Juli folyamatosan fejleszti és képzi magát, hogy napról napra, évről évre a lehető legjobb legyen a szakmájában.

Mindig is csodálattal adóztam annak a szenvedélynek, mellyel munkáját végzi, hiszen aprólékos, következetes, körültekintő a tetoválások készítése során, ugyanakkor mindig laza és empatikus klienseivel. Tényleg a legjobbat akarja nekik, ezért soha nem siet és nem siettet.  Ha van titka, akkor az a személyes varázsa: még a nehéz napokon is őszinte a mosolya. Mivel nemcsak a barátja, hanem ügyfele is vagyok, bátran állíthatom, nála jó kezekben vagytok!

SILKY BEAUTY - végleges szőrtelenítés Budapest


Én is évekig kerestem a magam útját, amit először a make up készítésben, majd a végleges lézeres szőrtelenítésben találtam meg. Úgy érzem, végre révbe értem, hiszen a munkámmal minden nap adhatok: magabiztosságot, önbecsülést, lendületet és hitet a jövőben.


Tapasztalom, hogy azon nők számára, akiknek valamilyen hormonális probléma, genetikai hajlam, vagy egyéb ok miatt az átlagosnál több zavaró szőrszállal kell szembenézniük, nehezebbek a mindennapok. Beszámolóik alapján valahányszor ruhát választanak, először át kell gondolniuk, mikor szőrtelenítettek utoljára. Ha intim helyzetbe kerülnek, szorongani kezdenek. Akár hetente többször arcgyantáznak otthon, a fürdőruhaviselést pedig mindig többórás tortúra előzi meg számuka. A felesleges és zavaró szőrszálak életük minden területén nehézségeket okoznak.


A kósza szőrszálak eltüntetése és a mindig tökéletes bikinivonal azonban azoknak is fontos, akiknek a testszőrzete enyhébb, hiszen a modern, dinamikus élet tele van előre nem látható eseményekkel. Bármelyik percben alakulhat úgy, hogy többet mutatnánk magunkból, s olyankor nem árt, ha sima bőrön akadálytalanul végigszaladhat a tekintet. Mivel a lehetőség nem kopogtat kétszer, annak, aki biztosan nem akar le- és kimaradni, mindig tettre készen kell állnia- legyen az utazás, vagy szerelem.

 

Az otthoni szőrtelenítési eljárások azonban sajnos nem képesek megfelelni minden kritériumnak, hiszen nőként mire vágyunk?

Legyen tartós, olcsó, gyors és fájdalommentes!

Tapasztalataim alapján ebből általában kettő, ritkábban három teljesülhet, de mind a négy feltételnek házi körülmények között megfelelni gyakorlatilag lehetetlen.

 

Végleges lézeres szőrtelenítés

 

Te nem éred be kevesebbel, kell mind a négy? Szeretettel várlak végleges lézeres szőrtelenítésre elegáns és könnyen megközelíthető szalonomban Pesten, a Jász utca 47-ben! A Silky Beauty Szalon működtetésében mindig példaként lebeg előttem Juli és az ő tevékenysége, így nálunk is kiemelten higiénikus, diszkrét és barátságos körülmények között, fájdalom nélkül szépülhetsz meg örökre.
Sminktetoválás készíttetése előtt, vagy után válaszd garantáltan végleges, 3D technológiás lézeres eljárásunkat, mely hazánkban csak nálunk elérhető!

  •  Ha arra vágysz, hogy a tökéletesen ívelt, púderhatású szemöldöködet ne rontsák el a felesleges szálak,
  •  ha szeretnéd, hogy a szelfiken ne legyen enyhe árnyék a szád íve felett, vagy
  •  ha nem akarod, hogy a tartós szájsatír színét bármi is elhalványítsa,


vágj bele a hat-nyolc alkalmas lézeres szőrtelenítési eljárást, mely életkortól, nemtől és bőrtípustól függetlenül, télen- nyáron elérhető, s mely után nem marad más, csak a makulátlanul tiszta, hibátlan, gyönyörű bőr! Alkotásra kész „vászon” Juli számára, felszabadító simaság neked- akár teljes testfelületen is.